середу, 30 березня 2016 р.

Про ЗНО

Питання №1: Що робити, якщо досі не прийшов лист з сертифікатом ЗНО та підтвердженням реєстрації?
Відповідь: Час обробки документів різними регіональними центрами може відрізнятись, тому надмірно хвилюватись не варто. А можна скористатись спеціальною опцією перевірки стану реєстрації на сайті УЦОЯО.


Питання №2: Як розібратися з пріоритетністю заяв на вступ у 2016 році? Скільки і як можна їх подавати?
Відповідь: 
1. У 2016 році для охочих вступати “на бюджет” можлива реєстрація заяв на вступ лише в електронній формі через спеціальний сайт, який запрацює з 11 липня.
2. Можна подавати до 15 заяв на 5 спеціальностей. Для прикладу, схеми можуть бути наступні: 3 ВНЗ по 5 заяв - 5х3, 15х1, 7х2... Також можна подати, наприклад, в один ВНЗ 2 заяви, в другий - 3, а в третій та четвертий по 5. Це залежить лише від вас. Має бути загалом 5 спеціальностей. Тобто якщо подавати у 2 ВНЗ по 5 заяв на різні спеціальності, то ці 5 спеціальностей мають бути однакові для обох університетів.

Питання №2:  Що робити, якщо загубив пароль/логін для пробного ЗНО?
ВідповідьДля цього потрібно зайти на сайт свого РЦОЯО, вибрати розділ “Пробне тестування” - “Особистий кабінет”. Оскільки під час реєстрації на ПЗНО вказували свою електронну адресу, варто спершу під формою входу натиснути “Забули логін або пароль?”, ввести адресу, на яку і прийде вся необхідна інформація. Потім можна буде ввійти до свого особистого кабінету, щоб роздрукувати квитанцію про оплату чи подивитись пункт проведення пробного тестування.

Немає коментарів:

Дописати коментар